Stegeman blijft kritisch: "We moeten niet te snel tevreden zijn"

18 juli 2019, 16:51

John Stegeman heeft zijn eerste weken als trainer van PEC Zwolle er opzitten en hij ziet progressie bij zijn ploeg. Stegeman geeft aan dat hij zich niet erg druk maakt als het aankomt op versterkingen, omdat er in Zwolle ook talenten lopen die de kans moeten krijgen.

"Je ziet stap voor stap dat het beter gaat", vertelt de van Go Ahead Eagles overgekomen oefenmeester in gesprek met FOX Sports. "Ik merk dat de groep stukje bij beetje fitter wordt. We moeten zorgen dat we uiteindelijk resultaat gaan halen."

De trainer maakt zich wat betreft transfers momenteel niet erg druk. "Op dit moment kijken we rustig om ons heen. Als we iemand halen, moet het een directe versterking zijn want we willen ook talenten de kans geven. Komt er niemand dan ben ik niet direct in de war."

Tot slot gaat Stegeman in op de komst van Erben Wennemars. "Met de manier waarop hij zijn leven en topsport heeft geleid, kan hij ons als club helpen. Ik denk dat het belangrijk is om een rode draad te hebben binnen de club, het zou mooi zijn als hij die kan borgen. We moeten niet snel tevreden zijn bij PEC, we moeten vooruit."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen