Rosario: "Lekker om direct voor het echie te mogen beginnen"

22 juli 2019, 17:16

Na vier trainingsweken en enkele oefenwedstrijd begint dinsdag het echte werk voor PSV. In de tweede voorronde van de Champions League nemen de Eindhovenaren het op tegen FC Basel. Een paar dagen later speelt PSV tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. "Het is lekker om direct voor het echie te mogen beginnen", aldus Pablo Rosario.

De 22-jarige middenvelder zegt via de officiële kanalen van PSV dat de voorbereiding niet het leukste aspect van het voetbal is. "We zijn nu vier weken bezig en als je ziet hoe we met elkaar we bezig zijn, ben ik er zeker van dat we een goed resultaat kunnen behalen", aldus Rosario, die het vertrouwen voelt binnen PSV. "Daarmee ben ik één van de velen in ons team trouwens. Ik voel me er goed door en wil morgen graag laten zien waartoe wij als team in staat zijn."

Een aantal spelers van PSV, onder wie Hirving Lozano en Steven Bergwijn, maakt binnenkort mogelijk een transfer. Rosario denkt niet dat zijn teamgenoten zich laten afleiden door de transferperikelen. "Iedereen is professioneel genoeg om zich te focussen op PSV. Dat merk ik ook in de groep. Iedereen is klaar om morgen een goede wedstrijd neer te zetten. Het is aan ons om te genieten van de sfeer en te laten zien waartoe wij in staat zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen