Guardiola baalt van de VAR en is trots op zijn elftal

18 augustus 2019, 11:24

De VAR zat Manchester City zaterdag weer niet mee. De regerend kampioen van Engeland dacht in blessuretijd de 3-2 te maken tegen Tottenham Hotspur, maar zag de VAR roet in het eten gooien. Pep Guardiola is teleurgesteld.

Vorig seizoen ging het voor Manchester City ook al mis tegen Tottenham, toen in de kwartfinales van de Champions League. Ook toen werd er een late goal afgekeurd door de VAR. "Toen was het buitenspel, ditmaal was het hands", reageert Guardiola in Engelse media. "Als het hands is, dan is het hands en heb ik niets te zeggen. Wat ik vind, is dat de VAR consistenter moet zijn. Waarom was het nu wel hands voor ons en vorig seizoen niet voor Fernando Llorente? De mensen van de VAR moeten maar even een kop koffie met elkaar gaan drinken."

Manchester City moest tegen Tottenham door de VAR dus genoegen nemen met een gelijkspel. Dat was gezien de verhoudingen op het veld niet terecht. City was veel beter en produceerde liefst dertig pogingen. "We speelden fantastisch", vindt Guardiola. "Dit was één van de beste wedstrijden onder mijn leiding. Het spel was goed, maar helaas hebben we niet gewonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen