PSV in Almelo zonder Bruma, basisplaats voor Ihattaren

18 augustus 2019, 19:10   Bijgewerkt: 18 augustus 2019, 21:56

PSV moet het op bezoek bij Heracles Almelo stellen zonder Bruma. De Portugees, die al gold als twijfelgeval, kampt met een blessure. Hirving Lozano ontbreekt eveneens. Hij is in afwachting van zijn miljoenentransfer naar Napoli.

De absentie van Bruma creëert ruimte voor Mohamed Ihattaren. Hij heeft een basisplaats, maar is de vraag wat zijn taak is. Ihattaren zou ook vanaf de flank kunnen spelen. Verder kiest Mark van Bommel voor dezelfde namen die donderdag startten tegen Haugesund. Dat betekent ook dat Denzel Dumfries voldoende fit is. Achter zijn naam stond een vraagteken.

Op de bank zit onder meer Daniel Schwaab. Hij tekende een week geleden alsnog in Eindhoven. De Duitser neemt plaats naast Bart Ramselaar en Joël Piroe. Derrick Luckassen en Trent Sainsbury, beiden dit seizoen nog basisspeler, behoren niet tot de wedstrijdselectie van PSV.

Tegenstander Heracles Almelo kan niet beschikken over Robin Pröpper De verdediger heeft last van zijn knie. Dario van den Buijs neemt zijn plek en aanvoerdersband over. Ook ontbreekt de geblesseerde Mohammed Osman. Zijn vervanger heet Teun Bijleveld.

Opstellingen

Heracles Almelo: Blaswich; Bakboord, Van den Buijs, Knoester, Czyborra; Kiomourtzoglou, Merkel, Bijleveld; Van der Water, Dessers, Mauro Junior

PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadílek; Rosario, Guti, Ihattaren; Bergwijn, Malen, Gakpo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen