Voormalig hoofdsponsor sc Heerenveen was het wachten zat

20 augustus 2019, 12:29   Bijgewerkt: 20 augustus 2019, 12:34

GroenLeven wilde graag aanblijven als sponsor van sc Heerenveen, maar het bedrijf was het wachten zat en is niet langer verbonden aan de Friese club. Er lag volgens de voormalig hoofdsponsor een substantieel aanbod voor drie jaar. 'Doordat de club de beslissing over dit voorstel meerdere malen bleef uitstellen, miste GroenLeven de wederzijdse verliefdheid die nodig is om samen de toekomst in te gaan', schrijft GroenLeven volgens Omrop Fryslân in een verklaring.

GroenLeven was de voorgaande drie seizoenen de hoofdsponsor van Heerenveen. Het contract liep deze zomer af, maar de ontwikkelaar van zonneparken- en daken wilde niet verlengen. Heerenveen, dat nog steeds zoekt naar een opvolger, verlangde een bedrag dat substantieel hoger lag dan de 5 ton die GroenLeven jaarlijks overmaakte.

Omdat GroenLeven begaan is met Heerenveen, wilde het bedrijf in onrustige tijden financieel blijven steunen. Het plan was om de jeugdteams te sponsoren. Maandag ging daar definitief een streep door. Heerenveen bracht naar buiten dat de club niet kon voldoen aan het wensenpakket en de daarbij behorende voorwaarden van GroenLeven.

Wint Ajax op Cyprus van APOEL Nicosia? Zet in en win bijna anderhalf keer je inzet terug bij TOTO!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen