Den Bosch met vertrouwen naar Zeist: "Gaan met goed verhaal"

23 augustus 2019, 15:46

Het zijn nog altijd roerige tijden voor FC Den Bosch. De club zag een samenwerking met Kakhi Jordania in het water vallen en voelde daardoor nattigheid wat betreft de begroting. Die moet de club maandag gaan verdedigen tegenover de KNVB in Zeist. De clubleiding heeft er vertrouwen in.

Maandag moet Den Bosch een sluitende begroting inleveren bij de bond. Een belangrijke gebeurtenis, die grote gevolgen kan hebben voor de club. Bij monde van voorzitter Jan-Hein Schouten stelt de club de fans alvast gerust. "Hoewel we de laatste puntjes komend weekend nog op de i moeten zetten, gaan we maandag met een goed verhaal en een sluitende begroting richting Zeist. Tenminste, dat vinden wij", vertelt hij op de dag van de wedstrijd tegen FC Eindhoven op de clubwebsite.

Dat het spannend is, weet Schouten uiteraard ook. "Uiteindelijk is het ter boordeling aan de Licentiecommissie van de bond of ook zij van mening is dat onze aangepaste begroting, en het plan van aanpak dat daarbij hoort, nu in orde zijn. Wij hebben de verwachting dat dit zo is en we hopen zo snel mogelijk na maandag ook formeel het verlossende bericht te vernemen. Feit is dat wij de stukken maandag aanstaande voor 17.00 uur met vertrouwen zullen inleveren", besluit de preses.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen