Linssen boos: "Kunnen scheidsrechter beter thuislaten"

24 augustus 2019, 23:24

Vitesse-speler Bryan Linssen snapt niet waarom de 1-1 van Heracles Almelo-speler Cyriel Dessers, zaterdag in een wedstrijd tussen beide clubs in Almelo, werd goedgekeurd. Volgens Linssen maakte Dessers voor de treffer namelijk een overtreding op Danilho Doekhi.

"Ik vind het gewoon een overtreding. Ik denk dat negentig procent dat vindt", moppert Linssen voor de camera van FOX Sports. De VAR keek wel naar het moment, maar greep niet in. "Ze zitten hier binnen wel op de sokjes en slidingbroeken te letten, maar ik vraag me af waar de VAR dan voor geldt. Weet je wat we beter kunnen doen? We kunnen de scheidsrechter beter thuislaten en de VAR daarachter op een knopje laten drukken, zodat er een piepje afgaat als het een overtreding is."

"Maar ik wil het er niet meer over hebben, laat maar", onderdrukt Linssen zijn verdere woede. "Heracles had, als ik heel eerlijk ben, misschien wel meer recht op de overwinning dan wij. Maar ik baal zo van deze goal. Als het bij ons gebeurt, dan fluiten ze honderd procent zeker af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen