'Heerenveen ziet in Romeny ideale concurrent Odgaard'

1 september 2019, 12:32

SC Heerenveen heeft interesse in Ole Romeny. De Friezen zien in de aanvaller van NEC een goede concurrent voor Jens Odgaard en heeft zelfs al een eerste bod uitgebracht in Nijmegen. Dat is door de club uit de Eerste Divisie echter van tafel geveegd, mede vanwege zijn nog tot 2022 doorlopende contract. Daardoor is hij volgens zijn werkgever meer geld waard dan tot dusver geboden. 

Dat schrijft De Gelderlander. Romeny (19) is een groot talent bij NEC, voor wie hij al 35 wedstrijden speelde. Daarin maakte hij vier goals en gaf hij zes assists. Dit seizoen staat hij in de spits, mede omdat Sven Braken op weg is naar Liverno, terwijl ook Mike Trésor Ndayishimiye [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/355111/nec-tunesische-keeper-op-proef-ndayishimiye-naar-beloften/,_blank,mogelijk] nog vertrekt. Algemeen directeur Wilco van Schaik kondigde al drukke dagen aan voor NEC, dat zich ook al oriënteerde op aanvallende versterkingen. 

Lees ook: 'NEC wil Flemming huren

De krant verwacht dat Heerenveen het bod op Romeny gaat herzien en zich nogmaals meldt voor de spits, die de concurrentie moet aangaan met Odgaard. De Deen voldoet vooralsnog niet in het Abe Lenstra Stadion, ondanks dat hij tegen Fortuna Sittard zijn eerste doelpunt (strafschop) van dit seizoen maakte. Romey scoorde dit weekend ook al: tweemaal zelfs, tegen Telstar (4-2 winst). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen