PEC Zwolle stalt Flemming voor één seizoen bij NEC

2 september 2019, 09:48   Bijgewerkt: 2 september 2019, 10:59

PEC Zwolle heeft tijdelijk afscheid genomen van Zian Flemming. De 21-jarige middenvelder wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan NEC. Flemming had in Zwolle geen uitzicht op een basisplaats, waardoor de Eredivisionist bereid was hem elders te stallen.

In Nijmegen vult Flemming de openstaande vacature voor de nummer tien-positie in. "Zian is een speler met specifieke kwaliteiten die we zochten voor deze positie. Hij heeft een sterke persoonlijkheid, ondanks zijn nog jonge leeftijd. Bij Jong Ajax en PEC Zwolle heeft hij al de nodige ervaring opgedaan en het komende jaar kan hij hier de volgende stap in zijn ontwikkeling gaan zetten", aldus algemeen directeur Wilco van Schaik.

Flemming kwam afgelopen seizoen tot 25 competitiewedstrijden voor PEC Zwolle en speelde in de huidige jaargang vier duels in de Eredivisie. "Ik ben blij om hier te zijn. NEC was direct heel concreet en dit is voor mij een goede stap in mijn ontwikkeling. Ik heb heel veel zin om er met het team, en de fanatieke achterban, een heel mooi seizoen van te maken", zegt de aanwinst via de officiële kanalen van NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen