Speeltijd lonkt voor Van der Maarel: "Ik heb vrij veel geduld"

4 september 2019, 23:47

Mark van der Maarel maakt na de interlandbreak waarschijnlijk zijn eerste officiële speelminuten van het seizoen. Door de schorsing van Leon Guwara is de dertigjarige verdediger de beoogde linksback tegen FC Emmen. Op die positie speelde Van der Maarel woensdag ook negentig minuten tegen NEC (5-1).

"Je zal mij niet horen zeggen dat ik moet spelen. Ik kan het alleen maar hopen en daar ga ik 120 procent voor", zegt de vice-captain tegen RTV Utrecht. De verdediger weet dat trainer John van den Brom hem waarschijnlijk als linksback gaat gebruiken. "Ik hoop het. Het is even wachten op de kans die ik moet krijgen. Tot op heden is het niet zo geweest, dus ik hoop dat het gaat gebeuren. Ik heb vrij veel geduld, al is dat moeilijk zat."

Van den Brom zelf bevestigt min of meer dat Van der Maarel een kans krijgt tegen Emmen. "Omdat Leon geschorst is voor één wedstrijd, kunnen wij de alternatieven in deze wedstrijd bekijken. Dat is Mark vandaag geweest. Ik weet dat hij daar vaker heeft gespeeld. Het moet gek lopen wil hij daar niet gaan spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen