Herstelde Hazard staat voor officieel Real Madrid-debuut

13 september 2019, 12:09

Een maand later dan eigenlijk de bedoeling was, maakt Eden Hazard komend weekend waarschijnlijk zijn officiële debuut voor Real Madrid. Zijn trainer, Zinédine Zidane, heeft vrijdag tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met Levante bevestigd dat de van Chelsea overgekomen aanvaller hersteld is van een dijbeenblessure.

Hazard raakte tijdens een training vlak voor de seizoensouverture tegen Celta de Vigo (1-3 winst) geblesseerd aan zijn bovenbeen. Daardoor miste hij de eerste drie competitiewedstrijden en twee EK-kwalificatiduels van de nationale ploeg van België. De aanvaller kan zaterdag zijn Levante zijn officiële debuut maken. "Eden is er klaar voor. Iedereen wil hem aan het werk zien, en ik ook", aldus Zidane.

De Franse oefenmeester laat nog in het midden of Hazard tegen Levante begint of als invaller zijn eerste speelminuten krijgt. Real Madrid wacht na de interlandbreak een druk programma: in twintig dagen spelen de Madrilenen vijf competitiewedstrijden en twee duels in de Champions League.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen