Cillessen terug naar Camp Nou: "Zal een heel speciaal gevoel zijn"

13 september 2019, 18:41

Jasper Cillessen maakt zich als basisspeler op voor een terugkeer naar Camp Nou. De keeper van Valencia, die deze zomer overkwam van FC Barcelona, is blij met zijn rol als eerste keeper bij de Champions League-tegenstander van Ajax.

In gesprek met Ziggo Sport laat Cillessen weten dat het nog geen uitgemaakte zaak is dat hij daadwerkelijk het hele seizoen de eerste keus blijft. Garanties heb je inmiddels nooit, aldus de dertiger. "Nee, dat wordt nooit toegezegd. Maar ik begon de competitie in de basis, dus dan ben je als iedereen fit is normaal gesproken gewoon eerste keeper."

Na drie jaren op de bank bij Barcelona, vond Cillessen in Valencia - voorlopig - weer de weg richting een basisplaats. In de Copa del Rey was hij wel altijd de eerste keus in Catalonië. Afgelopen seizoen verloor Cillessen de bekerfinale van zijn huidige club Valencia. "Toen ik hier kwam zijn daar wel grappen over gemaakt, ook toen de koning kwam om ons te feliciteren. Maar ik heb er gelukkig twee gewonnen, dus dat kon ik gewoon zeggen."

Zaterdag staat dus in het teken van de terugkeer naar Barcelona, dinsdag wacht de eerste wedstrijd in de Champions League. Chelsea is dan de tegenstander. Het zijn dus, ondanks de onrust bij de club, mooie weken voor de keeper van het Nederlands elftal, die uitkijkt naar het treffen in Catalonië. "Dat zal een heel speciaal gevoel zijn. Het wordt even wennen, om in plaats van rechts de linkerkant van het veld te pakken."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen