Feyenoord-talent Summerville blij met verhuur: "Was veel gedoe"

15 september 2019, 12:52

Vorig seizoen liet Crysencio Summerville bij FC Dordrecht zien dat hij een veelbelovende aanvaller is. Ondanks dat kreeg hij dit seizoen nog niet de kans bij Feyenoord en dus is hij blij met zijn verhuur aan ADO Den Haag.

Pas in de slotfase van de transferperiode tekende de zeventienjarige aanvaller bij ADO. "Ik wilde verhuurd worden en was blij met de interesse van ADO. Feyenoord liet me alleen niet zomaar gaan. Er was heel veel gedoe, maar uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat dit voor iedereen beter was", zegt hij tegen Algemeen Dagblad.

Met ADO speelt hij zondag tegen Feyenoord. "Voetballen in de Eredivisie is een jongensdroom voor me. Het is sowieso mooi om te bewijzen dat ik dat aankan, maar tegen Feyenoord zou het nog net wat mooier zijn als ik beslissend kan zijn met een doelpunt of assist", zegt Summerville. De buitenspeler heeft genoeg zelfvertrouwen. "Ik ben een jongen met pit. Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, ik wil altijd de beste zijn en mijn tegenstander kapot spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen