PSV zonder Gutierrez, maar met Bergwijn tegen Sporting

18 september 2019, 15:30   Bijgewerkt: 18 september 2019, 15:57

Erick Gutierrez is er nog niet bij wanneer PSV het donderdag opneemt tegen Sporting Portugal. De Mexicaan herstelt van een gebroken hand. Mark van Bommel beschikt wel over Steven Bergwijn, die zaterdag tegen Vitesse nog geblesseerd uitviel. Daarnaast zijn Ryan Thomas, Lars Unnerstall en Ibrahim Afellay met Jong PSV mee naar Engeland voor de Premier League International Cup.

PSV treft met Sporting Portugal op papier de sterkste tegenstander van groep D. "Het is een goed voetballende ploeg, zoals bijna alle Portugese ploegen. Zowel voetbaltechnisch als -tactisch zit het goed in elkaar", zegt Van Bommel op het clubkanaal van PSV. "Na het vertrek van Marcel Keizer hebben we zo snel als we konden het nieuwe spel van Sporting geanalyseerd. Tegelijkertijd gaan we altijd en vooral uit van ons eigen spel. Dat is onze basis."

Wat verdien(d)en Ajax

Het Philips Stadion is voor donderdag zo goed als uitverkocht. "Dat er 30.000 mensen komen verbaast me niet. Het toernooi is in waarde en aanzien gestegen en het publiek is heel trouw. Daarnaast heeft het elftal heeft een heel goede band met de supporters. Dat zie je aan de reacties voor, tijdens en na de wedstrijd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen