Veelbelovend talent Hudson-Odoi blijft Chelsea trouw

19 september 2019, 19:51

Chelsea kan ook de komende jaren rekenen op de diensten van Callum Hudson-Odoi. De buitenspeler werd vorig seizoen nadrukkelijk in verband gebracht met Bayern München toen duidelijk werd dat hij zijn contract niet wilde verlengen. Dat heeft de achttienjarige Engelsman donderdag alsnog gedaan.

Chelsea maakt wereldkundig dat Hudson-Odoi een nieuwe verbintenis heeft getekend, met een looptijd van vijf jaar. Hij behoort nu dus tot 2024 tot de selectie van Frank Lampard. De snelle buitenspeler wordt in november pas negentien jaar, maar heeft al 24 duels gespeeld voor Chelsea. Hij scoorde daarin vijf jaar en gaf twee assists. Ook is de aanvaller al tweevoudig international van Engeland.

Voor Chelsea is het nieuwe contract zeer goed nieuws, omdat de club door een transferverbod geen nieuwe spelers kan kopen. "Het heeft lang geduurd tot ik heb bijgetekend, maar ik ben heel blij dat het gelukt is", reageert de aanvaller op de clubwebsite. "Ik speel sinds mijn achtste bij Chelsea en dit is voor mij de juiste club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen