Stam: "Iedereen zag er fris en monter uit voor de wedstrijd"

6 oktober 2019, 19:35

Jaap Stam vraagt zich af hoe Feyenoord zo hard door het ijs kon zakken op bezoek bij Fortuna Sittard (4-2). Drie dagen eerder wonnen de Rotterdammers nog knap van FC Porto. "Je hoopt dat je dat kunt vertalen naar vandaag", zegt Stam.

De pieken en dalen van Feyenoord zijn Stam bekend. "We zijn hier ook met de spelers mee bezig. In de bespreking hebben we het nog aangeven", citeert het clubkanaal van Feyenoord hun trainer. "Iedereen zag er fris en monter uit voor de wedstrijd. Maar als je niet agressief genoeg bent, of er iets fout gaat, kan er iets in de ploeg sluipen."

Het ontbrak Feyenoord onder andere aan scherpte. "De 1-0 binnen twee minuten en de 4-1 amper een minuut na rust… Dat is heel frustrerend. Dat mag nooit gebeuren, zo simpel is het gewoon. Qua resultaten gaat het op en neer en je hoopt dat we constanter zijn", vervolgt de keuzeheer.

Net als aanvoerder Steven Berghuis vindt Stam het voorbarig te stellen dat instelling de oorzaak is. "Daar lag het in mijn ogen niet aan. Het ging mis in de uitvoering. Je moet kijken naar je eigen kwaliteiten en doen wat vooraf is afgesproken. Heel geduldig zijn, niet te snel balverlies lijden, niet te veel voor de bal spelen. Soms gaan spelers mee in de emotie en verliezen ze hun taken uit het oog."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen