Juve-trainer Sarri over De Ligt: "Aanpassen brengt moeilijkheden"

7 oktober 2019, 09:05

Matthijs de Ligt en zijn Juventus hebben zondagavond goede zaken gedaan op bezoek bij Internazionale in de strijd om de scudetto in Italië. Het won na een spannende wedstrijd met 1-2, maar De Ligt had het lastig en veroorzaakte in de eerste helft een penalty door hands te maken. Volgens de Italiaanse media een onnodige handsbal, trainer Maurizio Sarri beschermt zijn pupil. 

Door de zege neemt de ploeg van Sarri de koppositie over van Inter, maar dat zegt volgens de trainer van Juve nog weinig in deze fase van het seizoen. "De koppositie betekent weinig op dit moment, het belangrijkste is dat we goed speelden en karakter hebben getoond tegen een team dat nog alle wedstrijden had gewonnen", sprak Sarri na afloop tegenover Sky Sport Italia.

De Oude Dame kwam al na vier minuten op voorsprong, maar zag Inter via een penalty al snel weer op gelijke hoogte komen. De Ligt maakte een domme handsbal waardoor de bal op de stip ging. "De Ligt spreekt nog geen goed Italiaans, maar hij is goed bezig met het aanpassen aan onze stijl van spelen. Hij heeft een enorme potentie, maar hij is nog steeds bezig met aanpassen en dat brengt soms moeilijkheden met zich mee", zei de Italiaanse trainer over de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen