Harde kern Helmond Sport woedend om stadionplannen

10 oktober 2019, 21:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De harde kern van Helmond Sport is woedend op de leiding van de club. Onlangs werd bekend dat in het nieuwe stadion op De Braak geen supportershome komt. De aanhang van de Eerste Divisie-club overweegt over te gaan tot 'serieuze acties'.

De gemeente Helmond en voorzitter Frans Stienen maakten onlangs bekend dat om financiële redenen geen supportershonk in het nieuwe stadion komt. 'Supporters voelen zich volkomen in de steek gelaten en ze hebben de indruk dat Helmond Sport hun behoefte voor een eigen home totaal niet serieus neemt. De prioriteit lijkt voor Helmond Sport zeker niet bij de toekomst van de supporters te liggen', schrijft De Supportersvereniging Helmond Sport-voorzitter Erik van Kilsdonk in een brief naar de directie en het bestuurd, geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

Stienen, de voorzitter van de club, wil binnenkort om tafel met de supportersgroeperingen. "Het besef moet wel komen dat er geen nieuw stadion voor Helmond Sport wordt gebouwd, maar dat we het hebben over een multifunctionele campus. De club is een van de huurders. Niet alleen ik, maar ook het vorige bestuur heeft al gezegd dat een eigen supportershome veel te duur zou zijn", reageert hij.

Volgens de krant zetten de gemeente en de voorzitter in op een gedeelde ruimte voor de fans op wedstrijddagen in de kantine van  Helmondia en MULO.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen