Romeny ontevreden met reserverol bij kwakkelend NEC

17 oktober 2019, 14:33   Bijgewerkt: 17 oktober 2019, 16:09

Ole Romeny van NEC is zijn reserverol zat en is getergd voor de wedstrijd tegen Jong PSV van aankomende vrijdag. De afgelopen twee duels zat Romeny negentig minuten op de bank, maar de 19-jarige aanvaller blijft geloof houden in eigen kunnen en 'wil gewoon voetballen'.

Romeny is een technisch begaafde vleugelaanvaller, maar ondanks zijn kwaliteiten zit hij op de Nijmeegse bank. "Verdedigend moet ik ook mijn ding doen. Het moet goed staan en dat is heel belangrijk. Uiteindelijk moet je het toch samen doen", zei hij in gesprek met Omroep Gelderland. "Op links voel ik mij prettig en zwerf ik altijd. Daar zoek ik mijn weg in en zo heb ik het ook altijd gedaan. Ik wil gewoon voetballen."

NEC kent sowieso een matige start van het seizoen. Het won slechts twee keer in negen duels en staat daarom op een teleurstellende veertiende plaats. Romeny weet ook dat het beter moet voor een ploeg die ruim twee jaar geleden nog in de Eredivisie speelde. Het is allemaal nog te weinig dit seizoen. "Voetballend is het niet goed genoeg. Een verklaring vind ik lastig. Vorig seizoen was het ook al moeizaam, al vind ik dat we nu iets meer resultaat halen. Maar inderdaad, de laatste overwinning is van 30 augustus. Toen scoorde ik nog twee keer tegen Telstar. Dat is veel te lang geleden."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen