Stegeman stopt met geschuif: "Ik voelde me niet comfortabel"

18 oktober 2019, 15:03

John Stegeman neemt afscheid van het 'oeverloze geschuif' bij PEC Zwolle. De trainer concludeert dat hij te veel spelers op een verkeerde positie heeft gebruikt. "Het vele wisselen, daar voelde ik me niet comfortabel bij", bekent Stegeman in aanloop naar de thuiswedstrijd van zondag tegen ADO Den Haag.

"Ik zou dingen nu anders hebben gedaan. Misschien was het wel beter geweest om het elftal vier of vijf wedstrijden achter elkaar te laten staan. Maar al doende leert men", zegt de oefenmeester tegen RTV Oost. "Aan het begin van het seizoen had ik een bepaald elftal in gedachten en daar ga ik nu naar terug. Spelers zijn natuurlijk ook gehaald voor een bepaalde positie en daar gaan ze nu weer spelen."

Stegeman heeft ook iets meer te kiezen. Hij kan weer beschikken over Kenneth Paal en Gustavo Hamer, die twee weken geleden tegen sc Heerenveen geblesseerd uitviel. Ook Thomas Lam zit tegen zijn rentree aan, maar het duel met ADO komt nog te vroeg. Bram van Polen, Mike van Duinen en Etiënne Reijnen komen voorlopig nog niet in actie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen