Bijen baalt van tegengoal: "Werd verblind door de lampen"

20 oktober 2019, 12:58

Peet Bijen ging zaterdagavond in de fout bij het enige doelpunt van Willem II. Al vroeg in de wedstrijd schatte de speler van FC Twente een bal verkeerd in, waarna Marious Vrousai toesloeg en uiteindelijk het duel besliste. "Ik werd verblind door de lampen", legde de centrale verdediger uit over zijn fout.

Tegenover TC/Tubantia ging hij in op het doelpunt én de verloren wedstrijd. "Vervolgens vond ik ons spel wel goed, maar wisten we niet tot voldoende kansen te komen. We hebben zelf te weinig afgedwongen", baalde Bijen. "Met een gelukkige bal hadden we nog gelijk kunnen maken, maar uiteindelijk hebben we zelf te weinig gecreëerd. Zeker in De Grolsch Veste moet dat beter."

Brama baalt

Ook Wout Brama was maar weinig vrolijk na het duel met Willem II. De middenvelder werd gewisseld en was daar niet bepaald blij mee. "Het is niet leuk om gewisseld te worden, daar baal ik van. Dat is duidelijk", zei Brama, die in een andere rol speelt dan hij gewend is op het middenveld, tegenover FOX Sports. "Ik was niet geblesseerd. Ik wil graag de wedstrijd uitspelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen