Stam ziet Feyenoord morsen: "We balen er zelf ook enorm van"

20 oktober 2019, 20:40

Jaap Stam is er dit seizoen nog niet in geslaagd om een winnend elftal te maken van Feyenoord. Ook zondag ging het wederom niet goed voor de Rotterdammers, aangezien het tegen Heracles Almelo bij 1-1 bleef. De coach weet dat beter zal moeten.

Na tien wedstrijden staat Feyenoord tiende in de Eredivisie en dat is een hard gelag, zeker omdat de Klassieker tegen Ajax volgende week wordt gespeeld. "Als wij de mogelijkheden benutten, dan loop je niet tegen puntenverlies aan", zei Stam zondag tegen RTV Rijnmond na de remise. "We speelden niet zoals wij kunnen, maar creëerden toch aardig wat kansen."

Dat Feyenoord tiende staat, is zwaar ondermaats. Dat weet Stam ook. "Dat hebben wij te danken aan onszelf. We hadden meer wedstrijden winnend af kunnen sluiten. Iedereen weet dat in de groep, we balen daar zelf ook enorm van." Stam is dit seizoen de trainer en is dus de man naar wordt gekeken nu het slecht gaat. "Je kijkt altijd wat je anders kunt doen, ik weet dat ik eindverantwoordelijk ben, als er beslissingen genomen moeten worden weten we allemaal waar dat dan naartoe gaat en wie de schuldige is. Als je daar bang voor bent moet je niet dit vak in gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen