Seuntjens getergd tegen NAC Breda: "Van hun kant is er gelogen"

21 oktober 2019, 13:08

Ralf Seuntjens heeft nog een rekening te vereffenen met NAC Breda. De dertigjarige aanvaller speelt maandagavond met De Graafschap tegen de club die hem afgelopen zomer niet wilde. Tom van den Abbeele vond de geboren Bredanaar te oud. "Ik vind het nog steeds respectloos hoe het contact met die man is verlopen", zegt Seuntjens over het gesprek van nog geen drie minuten.

"Nodig me dan niet uit. Nu was het pure tijdverspilling", zegt Seuntjens tegen De Gelderlander. "Zijn verhaal was dat NAC geen dertigers in de selectie wilde hebben. Later las ik ergens dat ze me toch hadden willen vastleggen, maar dan voor één seizoen. Wat de waarheid ook is; er is in ieder geval gelogen aan hun kant."

Dat maakt het duel in het Rat Verlegh Stadion maandagavond extra pikant. De wedstrijd was al speciaal omdat Seuntjens 27 jaar in Breda woonde. "Ik vind het jammer dat er weinig jongens uit de regio voor NAC spelen. Maar het is een mooie club. Net als De Graafschap Eredivisiewaardig vanwege zijn stadion en supporters. Mensen zijn helemaal gek van de club."

NAC en De Graafschap doen op de ranglijst weinig voor elkaar onder. De Parel van het Zuiden staat tweede met drie punten meer dan De Graafschap.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen