Lam na rentree bij Jong PEC: "Bijna klaar om te knallen"

22 oktober 2019, 08:14   Bijgewerkt: 22 oktober 2019, 12:33

Thomas Lam maakte maandag zijn rentree in een wedstrijd van Jong PEC Zwolle. De centrale verdediger kampte het laatste half jaar met een breuk aan de zijkant van zijn voet, maar is nu hard op de weg terug in Overijssel. "Ik ben bijna klaar weer om te knallen", aldus de centrale verdediger.

Dat vertelt hij tegenover De Stentor. Verwacht wordt dat Lam in de KNVB Beker zijn rentree in het eerste maakt tegen HSV Hoek, volgende week dinsdag. "Het is een zware periode geweest, ook omdat ik nog nooit zo lang moest revalideren", zei hij na het duel met het beloftenteam van FC Emmen (3-3). "Gelukkig ben ik weer fit en voelde ik mijn voet net als de voorbije weken op de training helemaal niet meer."

Lees ook: PEC begroet Van Duinen

Met de rentree van Lam nemen de opties voor trainer John Stegeman centraal achterin weer wat toe. Omdat Etiënne Reijnen, Bram van Polen, Lam en Kenneth Paal (hij is inmiddels weer fit) langere tijd geblessseerd waren, moest de oefenmeester met name achterin vooral schuiven. Zelfs de volledig afgeschreven Darryl Lachman kreeg plots weer speelminuten. Met het fit worden van de spelers achterin, nemen de opties voor Stegeman weer toe.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen