Snoei denkt dat Van den Boomen niveau Feyenoord aankan

26 oktober 2019, 16:50   Bijgewerkt: 28 oktober 2019, 16:59

Branco van den Boomen kan niet meer stuk bij De Graafschap-coach Mike Snoei. De uitblinkende middenvelder van De Superboeren is al wekenlang belangrijk voor zijn ploeg en ook na de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Dordrecht is zijn trainer lovend over Van den Boomen.

Volgens Snoei is de controleur toe aan een stap hogerop. "Zet hem eens op het middenveld van Feyenoord. Met de punt naar achteren, voor mijn part. Dan heb je toch een regisseur van geweldige klasse en kwaliteit? Ik weet waar het aan schort bij Feyenoord, dat is mijn club. Dat zie ik ook als ik op de bank lig te kijken naar zo'n wedstrijd in Zwitserland", doelt Snoei bij Omroep Gelderland op het door Feyenoord verloren duel tegen Young Boys.

Afgelopen zomer kwam Van den Boomen over van FC Eindhoven. Daar is zijn trainer dolblij mee, al is hij stomverbaasd over het feit dat de middenvelder in de eerste divisie speelt. "Dan vind ik het onbegrijpelijk dat bepaalde ploegen in de Eredivisie niet voor zo'n regisseur kiezen, die ook nog eens drang naar voren heeft en scorend vermogen."

De middenvelder zelf blijft nuchter onder de lofzang. "Het is fijn om te horen. Ik maak stappen in mijn ontwikkeling, nu bij De Graafschap. Dat was een mooie stap voor mij. Nu wil ik met deze club naar de Eredivisie en ik denk dat de trainer dat ook wil, dat ik met hem en de club naar de Eredivisie ga."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen