Linssen blij met komst Honda: "Heerlijk om mee te voetballen"

7 november 2019, 16:30

Bryan Linssen is blij dat Keisuke Honda ervoor heeft gekozen zijn loopbaan te vervolgen bij Vitesse. De 33-jarige Japanse middenvelder zette woensdag zijn handtekening onder een contract tot het einde van het seizoen. Naar verwachting sluit Honda na de interlandperiode aan als speler van Vitesse.

De voorbije week trainde Honda al mee in Arnhem. "Je ziet dat hij het spelletje beheerst, heerlijk om mee te voetballen. Hij is een speler met extra kwaliteiten en die zijn natuurlijk altijd welkom. Dit is niet zo maar iets. Maar het is nu ook niet zo dat we met hem even van Barcelona gaan winnen. Het blijft elf tegen elf", zegt Linssen tegen Omroep Gelderland.

De komst van Honda is geen overbodige luxe, daar onder meer Oussama Tannane, Charly Musonda en Hilary Gong (lang) uit de roulatie zijn. "Onze groep is ook wat kleiner ten opzichte van andere jaren", weet ook Linssen. "Ja, ik denk dat het vanzelfsprekend is dat hij ons beter gaat maken de komende tijd."

Lees ookSlutsky: "Ik zie voor Honda een rol centraal

Uit vorm

Vitesse staat op een keurige vijfde plaats in de Eredivisie, maar is niet in goeden doen. De voorbije twee wedstrijden tegen laagvliegers ADO Den Haag (0-2) en FC Emmen (2-1) gingen verloren. "Iedereen heeft dit soort wedstrijden er in een seizoen tussen zitten en dat is ons nu ook overkomen. Tegen Groningen moeten we dat herstellen en die nederlagen snel gaan omzetten. Dan is er ook niks aan de hand", blikt Linssen vooruit op de wedstrijd van vrijdag.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen