Padt hoopt op vergiffenis Koeman: "Ik heb het zelf verpest"

9 november 2019, 12:42

Sergio Padt hoopt op een nieuwe kans bij het Nederlands elftal, maar de doelman van FC Groningen weet ook dat hij zijn eigen glazen heeft ingegooid. Nadat hij zich vorig seizoen in de trein misdroeg tegenover een conducteur, had Ronald Koeman hem niet meer nodig. "Sindsdien heb ik niets meer gehoord", zegt Padt.

Padt had destijds net de concurrentiestrijd met Marco Bizot gewonnen en mocht hij zich derde doelman van Oranje noemen. "Ik zat erbij, maar heb het zelf verpest", zegt de sluitpost tegen FOX Sports. "Ik kreeg een belletje dat het beter was dat ik er niet meer bij zou zijn. Ik heb zelf die domme fout gemaakt en het boetekleed daarvoor aangetrokken."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Het huidige seizoen steekt Padt in een goede vorm. Gisteren (vrijdag) in de uitwedstrijd tegen Vitesse (1-2) blonk hij uit met meerdere goede reddingen. "Je hoopt door goed te presteren een nieuwe kans te krijgen. Maar ja, er is ook concurrentie. Andere keepers doen het goed. Ook Tim Krul in Engeland. Het enige wat ik kan doen is mijn best en hopen dat ik vergeven word."

In de periode na treinincident wisselde Padt goede optredens af met minder goede. "Zoiets neem je mee naar huist, het knaagt aan je. Dat je zo stom kunt zijn om zoiets uit handen te geven. Maar niet alleen het Nederlands elftal, ook de aanvoerdersband bij de club. Dat heeft mij pijn gedaan. Dat zag je bij vlagen ook terug in bepaalde wedstrijden. Ik keepte te wisselend, terwijl je als keeper constant wilt zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen