'VVV-Venlo wil spoedig een opvolger van Maaskant presenteren'

12 november 2019, 07:43   Bijgewerkt: 12 november 2019, 08:39

VVV-Venlo wil op korte termijn een opvolger presenteren van Robert Maaskant. De oefenmeester werd maandag ontslagen door de Eredivisie-club en hoewel de interlandperiode aanstaande is, wil VVV niet lang wachten met het aanstellen van diens opvolger. Bij de eerstvolgende competitiewedstrijd op 24 november tegen FC Twente moet hij zelfs al op de bank zitten.

Dat schrijft De Limburger. Concrete namen worden er nog niet genoemd door het regionale medium, zeker lijkt dat er dus geen interim-periode komt van iemand uit de huidige technische staf. Wel circuleert de naam van Jurgen Streppel in Venlo: hij zit zonder club en was afgelopen zomer ook in beeld bij VVV.

Lees ook: Valckx licht ontslag Maaskant toe: "Weinig zelfvertrouwen meer"

De kans dat Maurice Steijn terugkeert, is klein, zo liet technisch directeur Stan Valckx eerder al weten. "Wanneer hij terugkeert naar Nederland vervalt een groot deel van dat salaris. Maurice is dus geen serieuze optie, denk ik", zei Valckx over de opvolging van Maaskant. Wie het wordt, blijft dus nog even spannend: zeker is wel dat er snel duidelijkheid komt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen