FC Groningen en commercieel directeur Klaver uit elkaar

13 november 2019, 17:51

Robbert Klaver is niet langer in dienst van FC Groningen. De commercieel directeur is na een verschil van inzicht per direct vertrokken bij de Eredivisionist. Klaver was meer dan tien jaar in dienst bij de Groningers.

Het verschil van inzicht betreft de te varen koers op commercieel gebied bij Groningen. "We zijn met elkaar in gesprek geweest over de toekomst van het commerciële beleid van de club, want iedereen weet dat wij op dat vlak een stevige uitdaging hebben. Over de manier waarop we die uitdaging willen aangaan, kwamen we niet op één lijn. De uiteindelijke conclusie is dat het voor beide partijen beter was dat onze wegen zich zouden scheiden", aldus algemeen directeur Wouter Gudde via de clubkanalen.

Namens Groningen bedankt Gudde de vertrokken commercieel directeur voor zijn inspanningen en werkzaamheden bij de club. "En wij wensen hem alle succes in het verdere verloop van zijn carrière. Voorlopig zal ik zelf eindverantwoordelijk zijn voor de commerciële zaken binnen FC Groningen. Wij gaan kijken naar de invulling van de organisatie en verwachten op korte termijn meer duidelijkheid te kunnen geven", besluit de algemeen directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen