'FC Utrecht aan de slag met contractverlenging Van de Streek'

14 november 2019, 16:53

FC Utrecht probeert Sander van de Streek langer te binden. Het huidige contract van de middenvelder loopt over anderhalf jaar af. De 26-jarige Van de Streek behoort tot de vaste basisspelers van het elftal van John van den Brom.

Voetbal International meldt dat Utrecht al oriënterend heeft gesproken met het management van de speler. De Domstedelingen zijn tevreden over de inbreng van Van de Streek, die dit seizoen in dertien optredens vier keer scoorde en drie doelpunten voorbereidde. De geboren Barnevelder is bezig aan zijn derde seizoen voor Utrecht. In 2017 kwam Van de Streek over van SC Cambuur. Utrecht slaagde er dit jaar eerder in om de verbintenissen van Gyrano Kerk en Sean Klaiber te verlengen.

De huidige selectie van Utrecht bevat ook een aantal aflopende contracten. Zoals het nu staat, zijn Jean-Christophe Bahebeck, Urby Emanuelson, Patrick Joosten en Simon Makienok in de zomer transfervrij. Die laatste maakt zich niet al te druk. "Laat me eerst dit seizoen maar weer eens aardig wat wedstrijden spelen en belangrijk zijn voor FC Utrecht. Dan zien we vanzelf wel wat er gebeurt", aldus Makienok tegen VI.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen