Overmars richt blik al op volgend seizoen: "Uitdaging"

16 november 2019, 12:00

De Eredivisie is pas dertien wedstrijden onderweg en in de Champions League wachten nog twee groepsduels, maar bij Ajax wordt alweer voorzichtig gekeken richting volgend seizoen. Op de Algemene Vergadering voor Aandeelhouders (AVA), die Ajax gisteren organiseerde, kondigde technisch directeur Marc Overmars aan binnenkort al om de tafel te gaan met enkele belangrijke spelers.

Na het succes van vorig seizoen moest Overmars deze zomer alle zeilen bijzetten om een leegloop uit de Johan Cruijff Arena te voorkomen. Met het vertrek van Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Lasse Schöne bleef het aantal spelers dat Amsterdam verliet beperkt. Komende zomer ligt er echter opnieuw de dreiging van een leegloop op de loer en daarom kijkt Overmars alvast vooruit.

"Ik ga in gesprek met Daley (Blind, red.), wat we ook met Dušan (Tadic) gedaan hebben", wordt Overmars geciteerd door de NOS. "Hoe ziet Daley de toekomst? En met bepaalde spelers hebben we al afspraken gemaakt, vooral de oudere spelers. Sommige jongens hebben nog een wens om in het buitenland te spelen. Daar heb je mee te dealen. We hebben weer een sterke selectie dit seizoen. En dat is opnieuw de uitdaging voor volgend jaar."

Lees ook: Overmars: "Zuid-Amerikanen qua mentaliteit aanvullend"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen