'Klote-avond' voor Groningen in Sittard: "Dramatisch duel"

1 december 2019, 09:26

FC Groningen kende zaterdag een trieste avond in Sittard. Niet alleen werd de ongeslagen reeks beëindigd door Fortuna (1-0), ook zorgden de supporters met vuurwerk voor aanstaande problemen bij de club. "Dit is een van de slechtste wedstrijden die ik in de afgelopen 2,5 seizoen heb gespeeld namens FC Groningen", zei de kritische Mike te Wierik bovendien over het veldspel. 

"Het was een dramatische wedstrijd van onze kant, zowel voetballend als verdedigend", baalde Te Wierik tegenover RTV Noord. "Het was gewoon niet best. Het eerste kwartier gaat het nog wel redelijk, maar daarna zakken we heel erg weg. Het was gewoon heel slecht", zei de verdediger, die ook nog eens werd gewisseld. "Ik had de hele week al wat last, een gele kaart op zak in deze wedstrijd. Dan kun je maar beter gaan zitten en je stilhouden."

Lees ook: Groningen-directie baalt van 'klote-avond: "Club in diskrediet"

Ook aanvaller Kaj Sierhuis was duidelijk over het optreden van FC Groningen. "Het was een klote-avond, we hebben heel slecht gespeeld", zei de spits. "We zaten in een goede flow, maar vandaag liep het niet goed. We zijn geen Ajax dat wel even met 0-6 wint bij Fortuna, voor ons is elke uitwedstrijd lastig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen