Dessers verkozen tot Speler van de Maand in Eredivisie

4 december 2019, 17:14

Cyriel Dessers is door de Eredivisie verkozen tot Speler van de Maand. De 24-jarige spits van Heracles Almelo was statistisch gezien de best presterende speler in de maand november. Owen Wijndal van AZ is ook in de prijzen gevallen: hij is uitgeroepen tot Talent van de Maand.

Dessers heeft een topmaand achter de rug. Hij was in november bij liefst negen doelpunten betrokken. De Belgische aanvaller, die afgelopen zomer overkwam van FC Utrecht, scoorde zes keer en gaf drie assists. Door zijn productieve maand staat Dessers met elf doelpunten bovenaan de topscorerslijst van de Eredivisie.

Wijndal wint weer

Net als in augustus is Wijndal verkozen tot Talent van de Maand. De linksback van AZ eindigde op de door statistieken bepaalde ranglijst op de derde plaats en was daarmee de best presterende speler onder de 21 jaar. Hij noteerde in november 29 balcontacten in het strafschopgebied van de tegenstander: meer dan elke andere verdediger of middenvelder in de Eredivisie. Hij scoorde niet, maar gaf wel twee assists.

Team van de Maand

In het Team van de Maand is AZ de hofleverancier. Naast Wijndal hebben ook Jonas Svensson, Pantelis Hatzidiakos en Teun Koopmeiners zich een plekje in het elftal verschaft. Timon Wellenreuther (Willem II), Sven Botman (sc Heerenveen), Alexander Merkel (Heracles Almelo), Donny van de Beek (Ajax), Steven Berghuis (Feyenoord), Dessers (Heracles Almelo) en Quincy Promes (Ajax) completeren het team.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen