KNVB twijfelt niet en rekent erop dat AZ tegen Ajax doorgaat

5 december 2019, 07:38

De KNVB rekent erop dat AZ - Ajax volgende week zondag in Alkmaar wordt gespeeld. De gemeente hakt maandag uiterlijk een knoop door. Anders is een van de opties een nieuwe datum zoeken of om het duel in Amsterdam te laten spelen. Maar hoofd competitiezaken Jan Bluyssen van de KNVB vertrouwt erop dat het niet zover komt.

"Eigenlijk zijn alle partijen inmiddels positief gestemd, inclusief de gemeente", aldu Bluyssen tegen De Telegraaf. "Daarom hebben wij als KNVB geen reden om eraan te twijfelen dat de wedstrijd doorgaat." Zo lang er nog geen witte rook is, liggen er ook andere opties op tafel. Bijvoorbeeld het duel verplaatsen. "Het zoeken van een beschikbare datum is dan wel maatwerk."

AZ zelf vindt dat het stadion gereed is om volgende week in te voetballen. De gemeente is zover nog niet en moet dus alle seinen nog op groen zetten voordat AZ definitief terug kan keren naar het eigen stadion, waarvan het dak in augustus instortte. "De gemeente heeft beloofd om de knoop uiterlijk maandag door te hakken. Daar vertrouwen we op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen