Jansen in week van Sinterklaas: "Drie punten op verlanglijstje"

6 december 2019, 16:24   Bijgewerkt: 6 december 2019, 16:43

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen heeft in de week van Sinterklaas maar één wens op zijn verlanglijstje: drie punten tegen RKC Waalwijk. De Friezen gaan zondagmiddag op bezoek bij de hekkensluiter van de Eredivisie, maar dat hoeft volgens Jansen nog niks te betekenen. Hij verwacht een zware wedstrijd in Brabant, maar neemt niet genoegen met minder dan drie punten.

RKC kende een historisch slechte opening van het seizoen, maar heeft de laatste weken de smaak te pakken met zeven punten uit de laatste vier wedstrijden. "Het verbaasde mij dat RKC won bij FC Utrecht vorige week, maar als je de wedstrijd terug hebt gezien dan hebben zij het gewoon goed gedaan", spreekt Jansen via de officiële clubkanalen. "Zij hebben gewoon een hele aardige ploeg en kunnen prima voetballen. Ze staan laatste, maar het is totaal geen slechte ploeg."

Heerenveen staat op een gedeelde vijfde plaats en is ook bezig aan een hele sterke serie. In de laatste tien wedstrijden werd er slechts één keer verloren en dat was op bezoek bij PSV. Tegen RKC gaan de Friezen dan ook opnieuw voor de volle buit. "Wij komen daar alleen voor de drie punten. In de week van Sinterklaas is dat het enigste wat op mijn verlanglijstje stond. Het gaat een hele lastige wedstrijd worden", besluit de 44-jarige coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen