De Graafschap morst weer punten: "Dat is geen toeval"

7 december 2019, 00:00

De Graafschap begint steeds verder achterop te raken in de strijd om de titel in de Eerste Divisie. Na het verlies tegen Jong AZ en het gelijkspel tegen Go Ahead Eagles kwam het vrijdag niet verder dan een 2-2 gelijkspel bij FC Den Bosch. Dat gebeurde bovendien na een 0-2 voorsprong. Trainer Mike Snoei baalt.

De stemming was zeer slecht in de kleedkamer. "Ik heb alleen maar naar de spelers hoeven luisteren", zei de coach teen De Gelderlander. "Ze verweten elkaar van alles en nog wat. Vooral dat we de derde goal niet hebben gemaakt." Snoei merkt op dat De Graafschap vaak grote kansen mist. "Een terugkerend verhaal. Dat is geen toeval. Het missen van kansen heeft ook met kwaliteit te maken."

De Graafschap staat tweede en heeft een achterstand van zeven punten op SC Cambuur dat bovendien een veel beter doelsaldo heeft. "Zeer teleurstellend, zeker omdat we een 0-2 voorsprong uit handen hebben gegeven", baalt Snoei, die zag dat de omstandigheden moeilijk waren. "We hadden veel last van de wervelwind die over het veld stond. Als Branco van den Boomen al ballen over de zijlijn gaat schieten, zegt dat voldoende. In de rust hebben we ook meteen tegen elkaar gezegd dat wij in de tweede helft van de omstandigheden moesten profiteren. Dat lukte al snel met de 0-1 en 0-2. Maar uiteindelijk is de teleurstelling groot, omdat we de wedstrijd niet in het slot hebben gegooid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen