Doelman Neto krijgt eindelijk eerste minuten bij Barcelona

10 december 2019, 09:50

Het heeft even geduurd, maar Norberto Neto kan zich eindelijk gaan opmaken voor zijn debuut voor FC Barcelona. De doelman kwam in de zomer over van Valencia en werd de opvolger van Jasper Cillessen, maar speelde tot dusver geen minuut. Daar komt dinsdag tegen Internazionale verandering in.

In Milaan gaat Neto voor het eerst minuten maken. Barcelona is al door in de Champions League en dus krijgt Marc-André ter Stegen rust. "Neto is een geweldige keeper die tot dusver nog geen kans heeft gehad", zegt trainer Ernesto Valverde over de Braziliaanse keeper. Neto speelde wel enkele oefenduels voor Barcelona, maar heeft sinds 9 mei geen officiële wedstrijd meer gespeeld. Op die dag werkte hij met Valencia de halve finale van de Europa League af tegen Arsenal.

Ter Stegen, die overigens wel bij de selectie zit, is niet de enige grote naam die bij Barcelona dinsdag rust krijgt. Gerard Pique en Lionel Messi bleven achter in Barcelona. Frenkie de Jong zit wel bij de spelersgroep die naar Milaan is afgereisd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen