Heerenveen en technisch manager Hamstra gaan met elkaar door

10 december 2019, 12:21

sc Heerenveen en Gerry Hamstra blijven aan elkaar verbonden. De 49-jarige technisch manager heeft dinsdag een nieuw contract getekend in Friesland, met een looptijd tot 2022. Zijn oude verbintenis liep in de zomer af.

Hamstra werkt sinds 2016 in Heerenveen en voelt zich op zijn plek. "Ik heb het hier ontzettend naar de zin", reageert hij op zijn contractverlenging. "De afgelopen weken heb ik diverse gesprekken met de club gevoerd. Hier heb ik een goed gevoel aan over gehouden. Gezamenlijk staan we voor een aantal mooie uitdagingen die noodzakelijk zijn om ook de komende jaren succesvol te zijn."

Algemeen directeur Cees Roozemond is tevreden over Hamstra en is dan ook content met het contractnieuws. "Gerry heeft veel ervaring in het betaald voetbal en verricht hier uitstekend werk. We zijn ervan overtuigd dat we met hem de blik vooruit kunnen blijven richten. Met de contractverlenging voor Gerry is de continuïteit met betrekking tot de portefeuille technische zaken voor de club de komende jaren gewaarborgd."

Heerenveen staat momenteel vijfde in de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen