PSV zonder onder meer Malen en Rosario tegen Rosenborg

12 december 2019, 17:56

PSV treedt donderdagavond met een flink gewijzigde opstelling aan tegen Rosenborg BK. Ten opzichte van het gewonnen competitieduel met Fortuna Sittard (5-0) heeft trainer Mark van Bommel vier wijzigingen doorgevoerd. Michal Sadílek, Pablo Rosario, Ritsu Doan en Donyell Malen ontbreken in de basiself.

Sadílek en Doan maken zelfs geen deel uit van de wedstrijdselectie. Rosario en Malen nemen tijdens het laatste groepsduel in de Europa League plaats op de bank. Nieuwelingen in de basis zijn Olivier Boscagli, Érick Gutiérrez, Bruma en Cody Gakpo. Op de bank nemen naast Rosario en Malen ook Jeroen Zoet, Ibrahim Afellay, Timo Baumgartl, Gastón Pereiro en Kostas Mitroglou plaats.

Voor PSV staat donderdagavond alleen de eer, een winstpremie en punten voor de coëfficiëntenranglijst op het spel. De Eindhovenaren zijn al uitgeschakeld in de Europa League en kunnen zich de rest van het seizoen volledig focussen op de competitie en het bekertoernooi. In Noorwegen won PSV met 1-4 van Rosenborg.

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Viergever, Boscagli; Thomas, Ihattaren, Gutiérrez; Bruma, Bergwijn, Gakpo

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen