Dumfries: "Goede gevoel helemaal verdwenen? Nee, ben je gek"

13 december 2019, 00:18

Denzel Dumfries vindt dat PSV donderdagavond te weinig heeft laten zien in de laatste Europese wedstrijd van het seizoen. De Eindhovenaren kwam voor eigen publiek niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Rosenborg BK. "We wilden de lijn van de wedstrijd tegen Fortuna doortrekken: met durf, lef en doordekken. Dat kwam er niet uit", concludeert de rechtsback voor de camera van FOX Sports.

PSV kwam halverwege de eerste helft op achterstand na slordig balverlies van Érick Gutiérrez. Een kwartier na rust zette Mohamed Ihattaren de 1-1 op het scorebord, maar meer doelpunten volgden niet. "Het was niet goed genoeg vandaag, een beetje tam. Met het vertrouwen zitten het wel goed, maar we waren vandaag niet scherp en deden onszelf tekort."

"Of het gevoel van afgelopen weekend weer verdwenen is? Nee, ben je gek? Dat houden we vast. Dat we de lijn niet hebben kunnen doortrekken, betekent niet dat we 'm kwijt zijn", vervolgt Dumfries. "We hadden het thuispubliek moeten trakteren. Ze zijn met zoveel man gekomen en bleven achter de ploeg staan. We hebben hen en onszelf niet vermaakt."

Doordat PSV Europees is uitgeschakeld, kan het zich nu volledig richten op de competitie. "Dat vind ik geen voordeel. Ik vind het echt hartstikke jammer dat we eruit liggen. Het doet me pijn. Ik denk dat we in deze poule hadden moeten overwinteren. Het heeft geen zin om achteruit te kijken. We kijken voor en richten ons op de toekomst. Feyenoord is de eerstvolgende wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen