Atalanta na pijnlijke bekeruitschakeling ook onderuit tegen SPAL

20 januari 2020, 22:40

Atalanta Bergamo heeft maandagavond dure punten laten liggen in de Serie A. Na de pijnlijke uitschakeling tegen Fiorentina vorige week ging het elftal met Marten de Roon en Robin Gosens in eigen huis nog pijnlijker onderuit tegen hekkensluiter SPAL (1-2). Andre Petagna en Mattia Valoti maakten de openingstreffer van Josip Ili?i? ongedaan.

Daarmee verzuimt de club om de vierde plaats over te nemen van AS Roma, dat zodoende een voorsprong behoud op de vierde plaats. Juventus, Internazionale en SS Lazio zijn voorlopig zeker uit beeld na de nederlaag van Atalanta Bergamo, bij wie Hateboer ontbrak. Zijn positie als rechtsachter werd overgenomen door Marten de Roon, die zag dat Ili?i? op heerlijke wijze met de hak van dichtbij de score opende: 1-0.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Atalanta Bergamo tegen de hekkensluiter van de Serie A, maar na de pauze ging het alsnog volledig mis. Twee doelpunten van de bezoekers deden het tij volledig keren en ondanks het inbrengen van Ruslan Malinovskiy en Luis Muriel de gelijkmaker niet meer produceren.

Zodoende krijgt Atalanta Bergamo twee forse tikken achtereen: eerst werd het uitgeschakeld door Fiorentina en vervolgens een nederlaag in eigen huis.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen