Jonker verwacht dat sensatie Kharchouch bij Telstar blijft

21 januari 2020, 10:42

Reda Kharchouch is pas bezig aan zijn eerste halfjaar als profvoetballer, maar dat is niet terug te zien in zijn prestaties. De 24-jarige spits van Telstar heeft dit seizoen al vijftien keer gescoord en daardoor heeft de belangstelling van andere clubs gewekt. Toch verwacht trainer Andries Jonker dat blijft.

Volgens Jonker is er wel sprake van de belangstelling van meerdere clubs. "Daar zijn wij van op de hoogte. Ze volgen hem wel, maar tot dusver is er nog niet één club geweest die zich concreet gemeld heeft. Er is nog niemand die de telefoon heeft gepakt. Mensen schrijven en suggereren heel graag, maar er is nog niks aan de hand. Niemand heeft mij nog gebeld", vertelt de coach aan NH Sport.

Kharchouch is dit seizoen tot dusver een sensatie in de Eerste Divisie. Zeker ook omdat het pas zijn eerste maanden zijn als profspeler. "We hebben voor de Kerst al gesproken, er zijn meerdere jongens die in de belangstelling staan", legt Jonker uit. "Er leeft binnen de groep een gevoel van: Ik investeer nog een half jaar in mezelf en we pakken als team wat er te pakken valt. Tenzij er een superaanbieding komt die je niet kan laten lopen. Dat is hoe de jongens erin zitten. Dat begrijp ik, ze hebben gelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen