Vitesse met Vroegh en Pasveer in beker: "Geen experimenten"

21 januari 2020, 14:03

Vitesse start de bekerwedstrijd van woensdag tegen Heracles Almelo met Patrick Vroegh in de basis. Het twintigjarige jeugdexponent van de Arnhemmers speelt in plaats van de geblesseerde Navarone Foor. Verder houdt Edward Sturing de basiself van Vitesse intact. Hij doet dan ook niet aan het fenomeen 'bekerkeeper'.

Foor kampt met een schouderblessure, die hij zaterdag opliep in de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard. Waarschijnlijk dat de middenvelder zondag ook niet kan starten in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. "Vroegh is een logische keuze", zegt Sturing tegen De Gelderlander over de vervanging van Foor. Vroegh, afkomstig uit de opleiding van Vitesse, debuteerde dit seizoen in de hoofdmacht. Inmiddels staat hij op zes optredens in het eerste.

Ook Remko Pasveer staat in de basis. In de voorgaande bekerduels  van Vitesse mocht Kostas Lamprou nog opdraven. Sturing: "Pasveer is de eerste keeper bij Vitesse. Dus start hij nu ook. Ik heb dat de keepers uitgelegd. Vitesse heeft twee kansen op Europees voetbal. Dat kan via de competitie en de KNVB Beker. Dus op beide fronten moeten we alles geven. Er is geen enkele ruimte voor experimenten."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen