'Ziyech ontbreekt in beker en mist mogelijk Groningen én PSV ook'

22 januari 2020, 07:41   Bijgewerkt: 22 januari 2020, 08:49

Hakim Ziyech ontbreekt woensdagavond bij het bekerduel van Ajax tegen Spakenburg. De Ajacied viel afgelopen weekend tegen Sparta Rotterdam uit met een kuitblessure en zal om die reden niet in actie komen. Mogelijk wordt hij ook komend weekend nog gespaard, met het oog op de topper tegen PSV – die een week na het treffen met FC Groningen op de rol staat.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Tegen Spakenburg is hij in elk geval niet van de partij, terwijl voor zijn naam achter de duels met FC Groningen en PSV dus nog vraagtekens staan. Voetbal International heeft het zelfs over 'enkele weken', waarmee de topper tegen PSV zeer onzeker is. Verder stonden de meeste Ajacieden dinsdagmiddag gewoon op het trainingsveld voor de bekerwedstrijd.

De verwachting is niet dat trainer Erik ten Hag zijn opstelling helemaal om zal gooien, wel komen er vermoedelijk weer veel talenten in actie, zoals ook tegen Telstar het geval was. Lassina Traoré, Jurgen Ekkelenkamp en Carel Eiting vielen tegen Sparta prima in en kunnen mogelijk rekenen op speeltijd, terwijl Naci Ünüvar met het oog op de bekerclash werd gewisseld bij Jong Ajax afgelopen maandag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen