Lang hoopt op debuut tegen PSV: "Werken we hard voor"

22 januari 2020, 12:39

Noa Lang hoopt komend weekend zijn debuut te maken namens FC Twente. De aanvaller stapte vorige week op huurbasis over naar Enschede, maar zat tegen FC Groningen nog op de tribune. De buitenspeler hoopt tijdens het treffen met PSV komend weekend zijn debuut te maken. "Ik hoop dat ik zondag kan spelen, daar werken we hard voor."

Dat vertelt hij op het clubkanaal van FC Twente. "Ik ben fit, maar heb een klein beetje een stijf been. Ik heb op het trainingskamp met Ajax een tikje gehad op mijn been", maakt Lang wel een voorbehoud op speelminuten. In elk geval wil de aanvaller graag snel belangrijk worden voor zijn nieuwe club. "Ik moet creativiteit en scorend vermogen in de ploeg brengen en hoop veel assists te geven. In elk geval wil ik een steen bijdrage aan succes met FC Twente." 

Lang is in elk geval tot dusver blij met zijn stap naar FC Twente, dat afgelopen zomer ook al interesse toonde. "Toen mocht ik niet weg van Ajax, maar toen Ryan Babel naar Ajax kwam, heb ik gevraagd of ik uitgeleend mag worden. Toen heeft FC Twente het weer geprobeerd en het voelde goed dat ik hierheen ben gegaan. Ik ben goed opgevangen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen