Breukers fileert Heracles: "Speelden met elf eilandjes"

22 januari 2020, 22:00

Het werd woensdag niet de avond van Heracles Almelo in de KNVB Beker. De thuisploeg ging met 0-2 onderuit tegen Vitesse en dat had volgens aanvoerder Tim Breukers (op archiefbeeld) alles te maken met het feit dat zijn ploeg niet als team speelde.

Bij RTV Oost spuwt de verdediger zijn gal na de verloren achtste finale. "Het was heel erg mat en er zat weinig power in de ploeg. Na de rust hebben wel heel even aangezet om wat te forceren, maar na de 0-2 was het al snel weer minder", zegt de rechtsback. "Ik heb geen idee waardoor dat komt, dat is lastig te zeggen. Het leek wel alsof we met elf eilandjes voetbalden. Het zat er vandaag niet in en dat is heel frustrerend."

Volgens Breukers is het niets voor Heracles om zo gezamenlijk te verzaken. "In de jaren die ik voetbal is dit één van de weinige selecties waar iedereen volle bak wil werken en niemand verzaakt. Dus vandaar is dit een grote verrassing voor mij. Ik heb het totaal niet aan zien komen tijdens de winterstop. Er zat weinig energie in de ploeg. En het is heel moeilijk om daar een verklaring voor te geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen