Köln-trainer Gisdol vreest aanval van Dortmund: "Bus parkeren"

23 januari 2020, 15:29

1. FC Köln gaat het vrijdagavond op bezoek bij Borussia Dortmund en dat wordt volgens de trainer van gasten een hele zware kluif. De trainer is jaloers op de aanvallende opties van Die Borussen en grapte in aanloop naar het duel over het afstoppen van de aanvalsmachine van Dortmund, met Noorse spits Erling Haaland in het bijzonder.

Dortmund verzekerde zich in de winterstop van de diensten van superspits Haaland. Naar verluidt zaten meerdere grote Europese clubs achter hem aan, maar de Noor koos voor Dortmund. Met Jadon Sancho, Marco Reus en Paco Alcácer had de ploeg al de nodige sterren in de voorste linie, maar daar is met Haaland nog meer kwaliteit bij gekomen. Bij zijn debuut voor Dortmund maakte de Noor direct een hattrick tijdens een korte invalbeurt.

Köln-trainer Markus Gisdol komt met een oplossing om de aanvallers van de thuisploeg in bedwang te houden.  "We hebben vrijdag een erg grote spelersbus tot onze beschikking, misschien parkeren we die maar in ons eigen strafschopgebied. Of we zetten drie bussen naast elkaar, voor de zekerheid", zei hij op de persconferentie van de Duitse club. "Van Reus tot Mario Götze, Thorgan Hazard of Sancho, Dortmund heeft eigenlijk alleen maar geweldige spelers. Met Haaland hebben ze daar nog een topspits bijgekregen. Misschien kunnen we hem afstoppen en misschien ook niet, maar het zou niet goed zijn om alleen maar op hem te focussen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen