NAC Breda door het stof vanwege supportersbus vol schimmel

28 januari 2020, 13:42

NAC Breda heeft dinsdag openlijke excuses gemaakt voor de busreis die de fans naar Go Ahead Eagles zondag moesten maken. De supporters stapten in de bus die vol zat met schimmel: logischerwijs weigerden zij om 152 kilometer heen en terug de reis te maken, waarna er alsnog vervangend vervoer werd geregeld. De eerstedivisionist heeft excuses aangeboden.

Dat staat te lezen op de clubsite van NAC Breda. De wedstrijd begon zelfs later omdat de fans te laat arriveerden in het stadion, wat ze overigens uiteindelijk niet deden in de smerige bus. Met het vervangende vervoer kwamen de uitfans overigens ondanks de uitgestelde aftrap alsnog twintig minuten na de aftrap aan in Deventer. Ook werd de uitwedstrijd uiteindelijk met 1-0 verloren.

'NAC betreurt dit ten zeerste en vindt dit onacceptabel', schrijft het in een statement. 'Onze club is een club voor iedereen en de club is eindverantwoordelijk voor deze bussen. Inmiddels heeft NAC alle betrokken supporters persoonlijk benaderd. NAC gaat deze supporters compenseren met een kaart voor een uitwedstrijd naar keuze in de reguliere competitie.'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen