Neymar verliest rechtszaak en moet Barça miljoenen betalen

19 juni 2020, 14:09

FC Barcelona heeft een rechtszaak tegen Neymar en zijn management vrijdag winnend afgesloten. De Braziliaan lag in conflict met zijn oude werkgever over diverse bonussen en zelfs nog enkele tekengelden en eiste nog liefst 43,6 miljoen (!) euro. De rechter wees de claim echter volledig af, waardoor de speler van PSG zelf flink moet aftikken.

Dat schrijft FC Barcelona. In plaats van een flinke somma over te maken aan Neymar, ontvangt FC Barcelona 6,7 miljoen euro van hem. Vanwege onder andere de flinke kosten die gemaakt werden gedurende het proces, moet Neymar nu de beurs trekken. Al kan de voetballer nog wel in beroep tegen de uitspraak van de rechter en de verwachting is dat hij dat ook zal doen.

'FC Barcelona is tevreden over het vonnis dat vandaag door Social Court 15 in Barcelona is gedaan over de rechtszaak tegen FC Barcelona en speler Neymar Jr over het bedrag van de tekenbonus bij de definitieve verlenging van het contract van de speler', schrijft de Catalaanse club in een communiqué.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen