'Messi staakt gesprekken en overweegt een vertrek'

3 juli 2020, 09:14

Het is ieder jaar weer de angst van FC Barcelona: een vertrek van Lionel Messi. De 33-jarige sterspeler staat mogelijk inderdaad voor een transfer, want hij heeft de onderhandelingen met Barcelona over een nieuw contract afgebroken. Dat meldt het Spaanse radiostation Cadena Ser.

De 33-jarige Messi was samen met zijn vader Jorge in gesprek met de club over een nieuw contract. De onderhandelingen verliepen tot dusver echter niet positief, waardoor Messi besloten heeft de gesprekken te beëindigen. Messi zou gefrustreerd zijn door berichten die in de media terechtkwamen over onder meer het ontslag van Ernesto Valverde. Het vertrek van de trainer zou door Messi op poten gezet zijn, lekte uit. Dat tot grote frustratie van de speler. Messi zou bovendien ook niet tevreden zijn over de sportieve weg die Barcelona ingeslagen is.

De 33-jarige Argentijn heeft bij Barcelona nog een verbintenis tot 2021. Barcelona en Messi waren in gesprek over een nieuw, tweejarig contract, maar het is zeer de vraag of die er wel gaat komen. Door de onrust in de club wil Messi mogelijk vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen